Sări la conţinut

Craii de Curtea Veche

5 octombrie 2009

Răscolind am găsit o melodie a lui Alexandru Andrieș pe care, de câte ori o ascult, îmi vine să râd, vedeți și voi clipul în care și-a invitat prieteni să se scălâmbăie și să facă playback: Nicu Alifantis, Zoltan Andraș (Sarmaua rece), Mircea Baniciu și Dan Bittman (cine nu-i știe, să ridice două degete!), Aurel Mitran – super manager și organizator de concerte, Vlad Păunescu (Castel Film), Victor Panfilov (Real Sound Studio), Maria Ioana Mîntulescu, George Baicea, Eugen Tegu, Cristian Soleanu (ultimii patru – muzicieni de înaltă ținută, dar nezgomotoși). Am luat toată distribuția de aici, că nu-i știam pe toți!

Știu, o să spuneți că nu e nimic nou în regia asta de clip . La vremea la care a apărut, pentru mine a fost ceva – îmi plac ideile inedite, dar care nu sunt forțate.

L-ați observat pe domnul cu sacou alb, ochelari și uneori pălărie? Dacă nu, vă rog să revedeți clipul. Dumnealui este domnul Aurel Mitran, prietenul și managerul lui Alexandru Andrieș de 30 de ani. Da, 30 de ani de prietenie nu e chiar așa o glumă! Și peste câteva zile ambele Balanțe își vor serba ziua de naștere, la mulți ani și să ne trăiți!!!!

Domnul Mitran este una dintre cele mai speciale persoane pe care le-am cunoscut vreodată. Prin anii 90, când dumnealui impresaria Holograf, Iris, Celelalte Cuvinte, Laura Stoica, etc. ni s-au tot intersectat drumurile pentru câțiva ani. Domnul rârâit cu ochelari și barbă este politețea întruchipată. De aia îl numesc domnul Mitran. E un domn manierat cum rar am întâlnit, cu toate că de fapt este o vedetă de-adevăratelea. Pentru mai tineri, că vă aud mârâind, a adus-o în România pe Cesaria Evora și s-a ocupat de unele concerte ale lui Florin Chilian.

Elegant, tăcut, fin ironic, veșnic politicos și o minte briliantă. Că de-aia s-a și adunat cu Alexandru Andrieș – de, cine se-aseamănă … apare în același videoclip!!!!!

Mi-aș dori ca domnul Mitran să aibă o școală de leadership în care să-i învețe pe alții cum e să fii  ca dumnealui. Firesc, de bun gust și având grijă de o sumedenie de destine nu doar artistice.

Cu astfel de oameni și de prietenii lumea e salvată încă …

Alexandru Andrieș și domnul Mitran, Craii de Curtea Veche

Domnul Mitran și Alexandru Andrieș, Craii de Curtea Veche

One Comment leave one →
  1. 23 octombrie 2009 20:32

    Videoclipul acesta este inspirat din cel al lui Florent Pagany – Savoir aimer. Un om cu o voce extraordinara, texte superbe – daca rupi putina franceza – si idei geniale. Iti mai recomand „Ma liberte de penser” tot de la el.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: